TRAININGSDAG 15 MEI 2021

Op zaterdag 15 mei organiseren wij een trainingsdag voor de Mini Buggy's in Kootstertille te Friesland (Rykswei 1). Het betreft een vrije training zonder wedstrijdelement. Het doel is dan ook om de mini coureurs zo veel mogelijk rondes te laten rijden over een uitdagend circuit. Alles om te leren en vooral plezier te hebben! We gaan rijden in groepen van 8 tot 12 deelnemers en 15 minuten per keer. 

 

Iedere coureur dient te beschikken over een geldige KNAF licentie. Indien je nog geen licentie hebt aangevraagd, dan is dat alsnog mogelijk indien je in 2019 en 2020 een licentie hebt gehad. Informatie hierover: https://www.knaf.nl/licentie/licentie-verlengen

Het is tevens mogelijk om in de ochtend examen te doen en in de middag al te rijden. Zie voor informatie over het examen het extra tabblad op deze website. De examenkandidaten rijden deze training bij elkaar in een groep. 

 

Wij vragen een bijdrage van € 60,00 per coureur inclusief 2 begeleiders. Dit betreft het dekken van de kosten voor het aanleggen van een reglementaire baan, toiletvoorzieningen, verzekering, presentje etc.

 

Mini Buggy Reglement

Alle deelnemende auto's dienen te voldoen aan het KNAF Mini Buggy Reglement van 2020/2021. 

 

Corona protocol

- Iedere coureur mag maximaal 2 volwassen begeleiders meenemen, waarvan 1 officieel voogd. Broertjes of zusjes onder tot en met 12 jaar zijn tevens welkom. Overige bezoekers worden niet toegelaten op het terrein. 

- Samenscholing is niet toegestaan, de begeleiders dienen op hun parkeerplaats te verblijven of bij een rijdende coureur langs het veld. De 1,5 meter afstand is uiteraard verplicht.  

- Voorafgaand dient een gezondheidsverklaring te worden ingevuld. 

- Overnachten is niet toegestaan.

- Afval dient mee terug naar huis te worden genomen. 

IEDEREEN DIENT ZICH STRIKT AAN DE REGELS TE HOUDEN I.V.M. MOGELIJKE CONTROLE. 

 

Globaal programma

09.30 uur tot 10.30 uur Aankomst

10.00 uur tot 11.30 uur Technische keuring

12.00 uur tot 18.00 uur Trainingen van 12 minuten

 

Iedereen dient voor 19.00 uur te zijn vertrokken. Wij zorgen er met vrijwilligers voor dat het terrein en de baan zijn opgebouwd, echter stellen wij het enorm op prijs dat we met elkaar het terrein weer spik en span opleveren aan de boer. 

Vele handen maken immers licht werk :-)

 

Voorzieningen

- Er worden twee Dixi's geplaatst als toiletvoorziening. 

- Er staat een cateringwagen paraat voor de lekkere trek. 

 

INSCHRIJVEN TRAININGSDAG

Deelname Trainingsdag 15 mei 2021

€ 60,00

Deelname Trainingsdag 15 mei 2021

€ 60,00

Plaats deze inschrijving in het winkelmandje en betaal aan de hand hiervan de bijdrage onder vermelding van de naam van de coureur en startnummer. Een week voor aanvang versturen wij extra informatie en het adres van het terrein.