KNAF LICENTIE

Voor deelname aan alle wedstrijden georganiseerd door de Dutch Mini Buggy Series is een KNAF licentie verplicht. Voor meer informatie over de KNAF kunt u terecht op www.knaf.nl

Hieronder tref u de te ondernemen stappen aan. 

 

STAP 1 - LID AUTOCROSSCLUB

Om een licentie aan te kunnen vragen moeten autocrossers lid zijn van een bij de KNAF aangesloten autocrossclub. Zie de link voor alle opties. 


STAP 2 - KNAF LICENTIE AANVRAGEN/VERLENGEN

Je dient je te registreren op Mijn KNAF, hier maak je een account aan en je ontvangt vervolgens een licentienummer. Zie de handleiding voor instructies voor het aanmaken van een account. De Mini Buggy's vallen onder Autocross Club Level > naam club > Klasse Mini Buggy. 

Indien je in 2021 al in het bezit was van een licentie, dan kun je deze gemakkelijk online aanvragen op Mijn KNAF met je persoonlijke licentienummer. Let op de licentie kan je niet meer zomaar verlengen, ze hebben namelijk de licentie van de mini's en junioren samengevoegd, waardoor je nu een licentie aan dient te vragen met de titel: Club Junior Licentie. Dit is de 1e optie in de rij. 

Mocht je er niet uitkomen met de online licentie aanvraag, dan kan je contact opnemen met het KNAF Federatiebureau via 088 - 0047 888 of door te mailen naar info@knaf.nl.


STAP 3 - MEDISCHE KEURING / KEURINGSDAGEN

De data voor de keuringsdagen zijn staan vermeld op de website van de KNAF.

Als je voor het eerst een licentie aanvraagt, krijg je deze nog niet mee. De officiële uitreiking hiervan is na het behalen van het Mini Buggy examen.  


STAP 4 OUDER-KIND LICENTIE 

Minderjarige rijders moeten tijdens de wedstrijden worden vertegenwoordigd door een ouder of voogd middels de Ouder-Kind licentie. Zie de handleiding voor de procedure hiervan.

In mijn KNAF kunt uw met uw eigen gegevens een 'Parent - child Entrant licence' aanvragen of verlengen.

Indien een ouder of voogd niet aanwezig kan zijn bij een wedstrijd dan is er de mogelijkheid om iemand anders voor die wedstrijd te machtigen via het machtigingformulier. 


STAP 5 - MINI BUGGY EXAMEN

Zie onderstaande link voor meer informatie omtrent het Mini Buggy Examen.