KNAF LICENTIE

Voor deelname aan alle wedstrijden georganiseerd door de Dutch Mini Buggy Series is een KNAF licentie verplicht. Voor meer informatie over de KNAF kunt u terecht op www.knaf.nl

Hieronder tref u de te ondernemen stappen aan. 

 

STAP 1 - LID AUTOCROSSCLUB

Om een licentie aan te kunnen vragen moeten autocrossers lid zijn van een bij de KNAF aangesloten autocrossclub. Zie de link voor alle opties. 


STAP 2 - KNAF LICENTIE AANVRAGEN/VERLENGEN

Je dient je te registreren op Mijn KNAF, hier maak je een account aan en je ontvangt vervolgens een licentienummer. Zie de handleiding voor instructies voor het aanmaken van een account. De Mini Buggy's vallen onder Autocross Club Level > naam club > Klasse Mini Buggy. 

Indien je in 2020 al in het bezit was van een licentie, dan kun je deze gemakkelijk online verlengen op Mijn KNAF met je persoonlijke licentienummer en betalen via iDeal. 

Mocht je er niet uitkomen met de online licentie aanvraag, dan kan je contact opnemen met het KNAF Federatiebureau via 088 - 0047 888 of door te mailen naar info@knaf.nl.


STAP 3 - MEDISCHE KEURING / KEURINGSDAG

Door de huidige corona maatregelen zijn de licentiedagen van opzet gewijzigd en keuringsdagen geworden. Vooraf aanmelden is verplicht via Mijn KNAF.

 

Onder het voorbehoud van eventuele veranderingen in landelijke maatregelen zijn 5 data vastgesteld voor de keuringsdagen:

Woensdag 16 december 2020: 16.00 - 21.00 uur
Woensdag 6 januari 2021: 17.30 – 21.30 uur (Gecanceld, deze wordt verplaatst)
Woensdag 20 januari 2021: 17.30 – 21.30 uur
Zaterdag 6 februari 2021: 10.00 – 14.00 uur
Woensdag 17 februari 2021: 17.30 – 21.30 uur

 

Alle keuringsdagen vinden plaats op het KNAF Federatiebureau in Houten. De KNAF beseft dat het wat ongemak met zich meebrengt dat de keuringsdagen alleen in Houten plaatsvinden. Daarom wordt er als tegemoetkoming een korting gegeven op de medische keuring tijdens de keuringsdagen. Tot en met de keuringsdag van 17 februari betreft de medische keuring €10,00 in plaats van de gebruikelijke €30,00. Na het maken van de medische keuring, is de keuring 3 maanden geldig.

 

Ben je niet in de gelegenheid naar Houten te komen? Dan kan je terecht bij een van de vestigingen van Meditel, waarmee de KNAF sinds dit jaar een samenwerking heeft. Via www.meditel.nl/knaf kan een afspraak inplannen. Let op, Meditel hanteert eigen tarieven, deze zijn terug te vinden op de site.

 

Als je op een keuringsdag komt vragen wij je:
- Online je licentie(s) te verlengen/aan te vragen
- Je medische keuringsformulier online in te vullen en uit te printen
- Een schoon potje met urine mee te nemen
- Alle betalingen te voldoen voor aankomst
- Een mondkapje mee te brengen
- De huidige corona maatregelen in acht te nemen en u te houden aan de 1,5 meter afstand

 

Als je voor het eerst een licentie aanvraagt, krijg je deze nog niet mee. De officiële uitreiking hiervan is na het behalen van het Mini Buggy examen.  


STAP 4 OUDER-KIND LICENTIE 

Minderjarige rijders moeten tijdens de wedstrijden worden vertegenwoordigd door een ouder of voogd middels de Ouder-Kind licentie. Zie de handleiding voor de procedure hiervan.

In mijn KNAF kunt uw met uw eigen gegevens een 'Parent - child Entrant licence' aanvragen of verlengen.

Indien een ouder of voogd niet aanwezig kan zijn bij een wedstrijd dan is er de mogelijkheid om iemand anders voor die wedstrijd te machtigen via het machtigingformulier. 


STAP 5 - MINI BUGGY EXAMEN

De data voor de examens zijn nog niet bekend. Zie onderstaande link voor meer informatie omtrent het Mini Buggy Examen.