KNAF LICENTIE

Voor deelname aan alle wedstrijden georganiseerd door de Dutch Mini Buggy Series is een KNAF licentie verplicht. Voor meer informatie over de KNAF kunt u terecht op www.knaf.nl

Hieronder tref u de te ondernemen stappen aan. 

 

STAP 1 - LID AUTOCROSSCLUB

Om een licentie aan te kunnen vragen moeten autocrossers lid zijn van een bij de KNAF aangesloten autocrossclub. Zie de link voor alle opties. 


STAP 2 - KNAF LICENTIE AANVRAGEN/VERLENGEN

Je dient je te registreren op Mijn KNAF, hier maak je een account aan en je ontvangt vervolgens een licentienummer. Zie de handleiding voor instructies voor het aanmaken van een account. De Mini Buggy's vallen onder Autocross Club Level > naam club > Klasse Mini Buggy. 

Indien je in 2019 al in het bezit was van een licentie, dan kun je deze gemakkelijk online verlengen op Mijn KNAF met je persoonlijke licentienummer en betalen via iDeal. 

Mocht je er niet uitkomen met de online licentie aanvraag, dan kan je contact opnemen met het KNAF Federatiebureau via 088 - 0047 888 of door te mailen naar info@knaf.nl.


STAP 3 - MEDISCHE KEURING

Het medisch keuringsformulier staat op Mijn KNAF. Deel A kun je online invullen, na het afronden ontstaat er een PDF. Dit bestand dien je te printen en mee te nemen naar de licentiedag. Hier kun je direct de medische keuring laten doen. 


STAP 4 OUDER-KIND LICENTIE 

Minderjarige rijders moeten tijdens de wedstrijden worden vertegenwoordigd door een ouder of voogd middels de Ouder-Kind licentie. Zie de handleiding voor de procedure hiervan.

Indien een ouder of voogd niet aanwezig kan zijn bij een wedstrijd dan is er de mogelijkheid om iemand anders voor die wedstrijd te machtigen. 


STAP 5 - LICENTIEDAG 

In onze agenda hebben wij alle data voor de licentiedagen opgesomd. Op deze dag kan je je medisch laten keuren en je licentieaanvraag afronden. Als je voor het eerst een licentie aanvraagt, krijg je deze nog niet mee. De officiële uitreiking hiervan is na het behalen van het Mini Buggy examen. Mocht je de licentiedagen van dit jaar hebben gemist, neem dan contact op met de KNAF. 


STAP 6 - MINI BUGGY EXAMEN

Zie onze agenda voor meer informatie omtrent het Mini Buggy Examen 2020 op open onderstaande link.