INSCHRIJVEN 

Als je in het bezit bent van een KNAF licentienummer, is het mogelijk om je in te schrijven voor deelname aan alle wedstrijden georganiseerd door de Dutch Mini Buggy Series. Het inschrijfgeld bedraagt € 60,00 per startnummer en kan via iDeal worden voldaan.

In 2021 is er een uitzondering op de leeftijdsgrens i.v.m. de belemmeringen van het Corona virus, indien je in het bezit was van een KNAF Licentie en inmiddels 13 bent, mag je nog een extra jaar meerijden. Let op je mag hiernaast niet deelnemen in een junior klasse. Het is het een of het ander.

Mini Buggy Cup

Vanwege het geringe aantal wedstrijden vervalt die Mini Buggy Cup en rijden we alleen nog om de eer per wedstrijd. 

Equipe

Het is mogelijk om je als equipe in te schrijven, je mag dan met 2 coureurs in dezelfde auto strijden voor het kampioenschap. In dit geval rijd je de wedstrijden om en om en je mag niet gezamenlijk aan dezelfde wedstrijd deelnemen. Hiernaast is het verplicht om allebei minimaal 1 wedstrijd te rijden. Het inschrijfgeld voor een equipe is tevens € 60,00, echter graag voor beide coureurs een inschrijfformulier versturen. 

Startnummer 

Indien je je inschrijft voor de Mini Buggy Cup dan kan je vanaf de eerste wedstrijd je startnummers bij het bestuur ophalen. Je ontvangt twee stickers voor het bordje bovenop (20 x 20 cm) en een sticker voor bovenaan de motorkap (30 x 8 cm). Heb je nog geen startnummer? Laat het ons weten, dan sturen wij de opties toe.

Wagenpaspoort

Iedere auto krijgt een persoonlijk wagenpaspoort uitgereikt, welke iedere wedstrijd bij de technische keuring getoond dient te worden. 

 

INSCHRIJFFORMULIER 2020

iDeal betaling Mini Buggy Cup 2020

€ 60,00

iDeal betaling Mini Buggy Cup 2020

€ 60,00

Graag in het veld 'opmerking' bij de betaling de naam en het startnummer van de coureur(s) vermelden.