INSCHRIJVEN DUTCH MINI BUGGY CUP 

Als je in het bezit bent van een KNAF licentienummer, is het mogelijk om je in te schrijven voor de Dutch Mini Buggy Cup. Het Nederlandse Kampioenschap van de Mini Buggy klasse. We rijden dit jaar 5 of 6 Cup wedstrijden (Kootstertille is nog onder voorbehoud), waarvan 1 wedstrijd mag worden geschrapt. Alles over de puntenverdeling staat bij het onderwerp "scorebord" op de website omschreven. We zijn voornemens het kampioenschap op 17 september af te sluiten met een swingend kampioensfeestje voor de kids. 

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 60,00 per startnummer en is inclusief de stickerset. Dit bedrag is exclusief het inschrijfgeld van de organiserende clubs. Inschrijven kan tot uiterlijk 28 maart 2022.  Een deelnemer, die zich na 28 maart aanmeldt, kan niet meer deelnemen aan de Cup. Examenkandidaten zijn hiervan uitgezonderd en kunnen tot uiterlijk 20 april nog inschrijven, mits we niet meer dan 45 deelnemers hebben. 

 

Equipe

Het is mogelijk om je als equipe in te schrijven, je mag dan met 2 coureurs strijden voor het kampioenschap onder hetzelfde startnummer met bijbehorende restrictor. In dit geval rijd je de wedstrijden om en om en je mag niet gezamenlijk aan dezelfde wedstrijd deelnemen. Hiernaast is het verplicht om allebei minimaal 1 wedstrijd te rijden. Het inschrijfgeld voor een equipe is tevens € 60,00, echter graag voor beide coureurs een inschrijfformulier insturen. 

 

Startnummer 

Indien je je inschrijft voor de Dutch Mini Buggy Cup dan kan je via de email een startnummer aanvragen, indien je deze nog niet toegewezen hebt gekregen. Vanaf de eerste wedstrijd kan je de stickers met je startnummer bij het bestuur ophalen. Je ontvangt twee stickers voor het bordje bovenop (20 x 20 cm) en een sticker voor op de voorzijde (30 x 8 cm). 

 

Betaling

De betaling kan via iDeal worden voldaan. Indien dit niet mogelijk is, dan mag het ook per bank worden overgeschreven:

NL 60 RBRB 0778 2458 61 op naam van Vereniging Rijdersbelang  onder vermelding van: MB Cup + startnummer + naam 

 

INSCHRIJFFORMULIER 2022


iDeal betaling Mini Buggy Cup 2022

€ 60,00

iDeal betaling Mini Buggy Cup 2022

€ 60,00

Graag in het veld 'opmerking' bij de betaling de naam en het startnummer van de coureur(s) vermelden.