INSCHRIJVEN 

Als je in het bezit bent van een KNAF licentienummer, is het mogelijk om je in te schrijven voor deelname aan alle wedstrijden georganiseerd door de Dutch Mini Buggy Series. Het inschrijfgeld bedraagt € 60,00 per startnummer en kan via iDeal worden voldaan.

In 2021 is er een uitzondering op de leeftijdsgrens i.v.m. de belemmeringen van het Corona virus in 2020. Indien je in het bezit was van een KNAF Licentie en inmiddels 13 bent, mag je nog een extra jaar meerijden. Let op je mag hiernaast niet deelnemen in een junior klasse. Het is het één of het ander.

 

Equipe

Het is mogelijk om je als equipe in te schrijven, je mag dan met 2 coureurs in dezelfde auto strijden voor het kampioenschap. In dit geval rijd je de wedstrijden om en om en je mag niet gezamenlijk aan dezelfde wedstrijd deelnemen. Hiernaast is het verplicht om allebei minimaal 1 wedstrijd te rijden. Het inschrijfgeld voor een equipe is tevens € 60,00, echter graag voor beide coureurs een inschrijfformulier versturen. 

Startnummer 

Indien je je inschrijft voor de Mini Buggy Cup dan kan je via de email een startnummer aanvragen. Vanaf de eerste wedstrijd kan je de stickers met je startnummer bij het bestuur ophalen. Je ontvangt twee stickers voor het bordje bovenop (20 x 20 cm) en een sticker voor bovenaan de motorkap (30 x 8 cm). 

 

Wagenpaspoort

Iedere auto krijgt een persoonlijk wagenpaspoort uitgereikt, welke iedere wedstrijd bij de technische keuring getoond dient te worden. 

 

INSCHRIJFFORMULIER 2021


iDeal betaling Mini Buggy Cup 2021

€ 60,00

iDeal betaling Mini Buggy Cup 2021

€ 60,00

Graag in het veld 'opmerking' bij de betaling de naam en het startnummer van de coureur(s) vermelden.