INSCHRIJVEN DUTCH MINI BUGGY CUP

Als je in het bezit bent van een KNAF licentienummer, is het mogelijk om je in te schrijven voor de Dutch Mini Buggy Cup. Het Nederlandse Kampioenschap van de Mini Buggy klasse. We rijden dit jaar 7 Cup wedstrijden, de punten van 2 wedstrijden worden geschrapt, de 5 beste resultaten tellen dus mee. Je aanwezigheidspunten tellen uiteraard wel allemaal mee. Het complete kampioenschap bestaat uit minimaal 5 wedstrijden. Bij afgelasting van een wedstrijd kan de organisatie van de cup besluiten om de wedstrijd te laten vervallen of te verplaatsen naar de reserve datum aan het eind van het jaar op 6 oktober. 

 

We zijn op deze data te gast bij diverse verenigingen. Je kunt alleen deelnemen als je staat ingeschreven voor de Mini Buggy Cup 2024 of als betalend lid van de organiserende vereniging. Meedoen als gastrijder is niet mogelijk. Meestal geschiedt de inschrijving voor de wedstrijd via deze verenigingen, maar vooraf  vindt er een controle plaats van de inschrijvingen. 

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 60,00 per startnummer en is inclusief de stickerset. Dit bedrag is exclusief het inschrijfgeld van de organiserende clubs. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 maart 2024.  Examenkandidaten zijn hiervan uitgezonderd en kunnen tot uiterlijk 1 juni nog inschrijven.

 

Equipe

Het is mogelijk om je als equipe in te schrijven, je mag dan met 2 coureurs strijden voor het kampioenschap onder hetzelfde startnummer met bijbehorende restrictor. In dit geval rijd je de wedstrijden om en om en je mag niet gezamenlijk aan dezelfde wedstrijd deelnemen. Hiernaast is het verplicht om allebei minimaal 1 wedstrijd te rijden. Het inschrijfgeld voor een equipe is tevens € 60,00, echter graag voor beide coureurs een inschrijfformulier insturen. 

 

Startnummer 

Indien je je inschrijft voor de Dutch Mini Buggy Cup dan kan je via de email een startnummer aanvragen, indien je deze nog niet toegewezen hebt gekregen. Vanaf de eerste wedstrijd kan je de stickers met je startnummer bij het bestuur ophalen. Je ontvangt twee stickers voor het bordje bovenop (20 x 20 cm) en een sticker voor op de voorzijde (30 x 8 cm). 

 

Betaling

De betaling kan via iDeal of Creditcard worden voldaan. Indien dit niet mogelijk is, dan mag het ook per bank worden overgeschreven: NL 60 RBRB 0778 2458 61 op naam van Vereniging Rijdersbelang  onder vermelding van: MB Cup + startnummer + naam 

 

INSCHRIJFFORMULIER 2024


iDeal betaling Mini Buggy Cup 2024

€ 60,00

iDeal betaling Mini Buggy Cup 2024

€ 60,00

Graag in het veld 'opmerking' bij de betaling de naam en het startnummer van de coureur(s) vermelden.