MINI BUGGY EXPERIENCE ZATERAG 17 JULI 2021

Op zaterdag 17 juli organiseren wij een Mini Buggy Experience in Kootstertille te Friesland (Rykswei 1). Het betreft een vrije training als start en vervolgens een wedstrijd verdeeld over verschillende manches en een heuse finale. We gaan rijden in groepen van 8 tot 15 deelnemers. 

 

KNAF Licentie

Iedere coureur dient te beschikken over een geldige KNAF licentie. Indien je nog geen licentie hebt aangevraagd, dan is dat alsnog mogelijk indien je in 2019 en 2020 een licentie hebt gehad. Informatie hierover: https://www.knaf.nl/licentie/licentie-verlengen

Het is tevens mogelijk om Mini Buggy Examen te doen, hiervoor dien je je tevens bij de KNAF aan te melden.

 

Inschrijfgeld en bezoekers

Wij vragen een bijdrage van € 50,00 per coureur inclusief 1 volwassen begeleider (oftewel de houder van de ouder/kind licentie). Overige bezoekers zijn welkom, hiervoor kan men bij aankomst een ticket kopen van € 10,00 bij de poort van het terrein. Graag contant geld hiervoor meenemen. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Coronatesten of vaccinatiebewijzen zijn niet nodig. Bij minimaal 24 deelnemers kan de experience doorgang vinden. Inschrijven kan uiterlijk tot en met zaterdag 10 juli. 

 

Sponsors

Het heeft financieel wat voeten in aarde om het allemaal rond te krijgen voor enen beperkt budget. Wil je een onderdeel sponsoren, dan ben je meer dan welkom! 

 

Equipe

Er kan equipe worden gereden met 1 auto. Coureurs kunnen dit keer niet in verschillende manches worden ingedeeld en het startnummer wordt dan ook maar 1x per manche ingedeeld.

 

Startnummer

Heb je dit jaar nog niet gereden? Graag voor het inschrijven eerst per email een startnummer aanvragen, dan geven wij deze uit. Het aantal vrije startnummers is beperkt, dus we kunnen helaas niet alle verzoeken honoreren.

 

Mini Buggy Reglement

Alle deelnemende auto's dienen te voldoen aan het KNAF Mini Buggy Reglement van 2020/2021. Indien je op 15 mei hebt deelgenomen aan de trainingsdag, gaan wij er vanuit dat indien er opmerkingen zijn gemaakt over eventuele onreglementaire zaken aan de Mini Buggy, dat deze volledig zijn verholpen.

 

Globaal programma

09.00 uur tot 10.00 uur Aankomst

10.00 uur tot 11.00 uur Technische keuring

11.30 uur tot 13.00 uur Trainen

13.30 uur tot 16.00 uur Manches

16.15 uur tot 16.45 uur Finales

17.00 uur Prijsuitreiking

 

Wij zorgen er met vrijwilligers voor dat het terrein en de baan zijn opgebouwd, echter stellen wij het enorm op prijs dat we met elkaar het terrein weer spik en span opleveren aan de boer. Vele handen maken immers licht werk :-)

 

Voorzieningen

- Toiletwagen

- Catering voor een lekkere snack 

- Springkussen

 

Corona protocol

- Iedere coureur mag onbeperkt begeleiders meenemen.

- 1,5 meter afstand tot elkaar is verplicht. Een test- of vaccinatiebewijs is niet nodig. 

- Overnachten is toegestaan, echter dit dient aan ons doorgegeven te worden via een persoonlijk appje. Graag aangeven op welke avond(en). Let op er is geen drinkwater of wasvoorziening aanwezig.  

- Afval dient mee terug naar huis te worden genomen. 

 

INSCHRIJVEN TRAININGSDAG