PRIJSUITREIKING & KARTEN

 

Op zondag 10 december vindt de prijsuitreiking van de Dutch Mini Buggy Cup plaats bij Coronel Kartracing (Havenstraat 295) te Huizen.

 

Jullie zijn vanaf 11.30 uur welkom, waarna de coureurs minimaal 2 heats van ieder 8 minuten mogen rijden. We delen de teams in op niveaus, zodat het voor iedereen spannend is. Rond 13.30 uur gaan we lekker snacken en bijkletsen. Voor de kinderen wordt een smikkelmenu met limonade verzorgd. De begeleiders kunnen voor eigen rekening consumpties kopen. 

Ondertussen kunnen de begeleiders van boven de 12 jaar (en minimaal 1,58 meter lang) ook nog met elkaar strijden op de kartbaan. We hebben 2 heats gereserveerd om 13.40 en 13.50 uur. We kunnen eventueel nog kijken naar extra heats voor broers en zussen tussen de 130 en 158 cm. Deze zijn afhankelijk van het aantal mini buggy coureurs, hiervoor hebben we namelijk alle kids heats gereserveerd staan en wellicht blijven er heats over. 

Rond 14.30 uur starten we met de uitreiking met de winnaars van de kartheats (1 t/m 3) en tot slot de Cup. Bij de cup is er voor elke deelnemer een beker. 

Mocht je vooraf of erna nog met elkaar een toffe activiteit willen doen, kijk dan eens op: https://coronel.nl/activiteiten/

 

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 december. Ben je verhinderd, dan vernemen we dat ook graag. Hieronder staat het aanmeldformulier.